PERAPAT VAGINA - TONGKAT AJIMAT MADURA



PERAPAT VAGINA, TONGKAT AJIMAT MADURA

  

1=RM40.00 [Free postage] 2=RM70.00 [Free postage]

 Tongkat Ajimat Madura (TAM) - Rahsia Wanita Madura Mengetatkan Faraj

Ketahuilah wahai kaum Hawa.... Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh. Sebab itulah ada sesetengah lelaki yang telah berumahtangga mencari yang lain secara terang-terangan atau secara sembunyi dan sudah tentulah pilihan utama mereka adalah yang sempit dan ketat....

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu... jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya... sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

''TONGKAT AJIMAT MADURA'' TAM (Indonesia) diperbuat dari herba terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. TAM dicipta berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara faraj dan mengikat kasih suami dan kegunaanya adalah untuk dipakai, bukannya untuk dimakan.

TAM bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-3 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.

Khasiat TAM  
  • Memberi kemesraan yang luar biasa dalam hubungan seks suami isteri
  • Menyembuhkan penyakit keputihan
  • Menghilangkan bau busuk faraj
  • Melenyapkan rasa gatal difaraj
  • Mengeringkan faraj dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan seks dengan suami.

 Cara Guna TAM
  • Pegang ujung TAM dan masukkan 3/4 darinya secara perlahan-lahan ke dalam faraj. (banyak yang bertanya apakah cara ini tidak merbahaya ?? tidak !! cara ini tidak merbahaya sebab pengalaman telah membuktikan bahawa dengan memasukkan TAM kedalam vagina tidak mengganggu fungsi vagina)
  • Tinggalkan selama [1-3 minit sahaja]
  • Kemudian tarik TAM dari vagina pelan - pelan (setelah TAM ditarik banyak lendir -lendir yang menempel dan itulah lendir yang kotor dan tidak bermanfaat) 
  • Kebiasaan di awal pemakaian, akan banyak lendir yang keluar tetapi itu adalah proses pembersihan vagina.
  • Keluarkan dan kemudian cuci dengan bersih dan simpan di tempat yang kering untuk digunakan di lain masa (tidak perlu dijemur)
  • Jika hendakkan faraj yang ketat semasa bersama suami, gunakan TAM ½ jam sebelum hubungan seks.
  • Bagi anda yang mengalami keputihan lakukan kegiatan ini 2 kali sehari pagi dan malam sehingga sembuh dan jika hanya untuk menjaga agar vagina tetap sihat lakukan seminggu sekali
  • TAM boleh disimpan selama 1 - 2 tahun 
Perhatian!
·         TAM tidak sesuai bagi :
·         Wanita yang masih gadis/perawan/virgin
·         Wanita mengandung kerana boleh mengetatkan faraj sehingga anda sukar untuk bersalin.

Testimoni...

"mula2 sy pakai saya tak bersama suami lepas tuh...kira saya cuba dulu kali pertama... 

saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folo yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan kayu tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa perit sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa perit dan ketat sungguh ketara... dan mlm tuh saya repeat lagi utk tujuan bersama suami about 2 hours before the intercourse... 
perit dan ketat sgt2 macam malam pertama...suami sy pon pelik...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...


seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus perit...kesat ...melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 2 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2...



Read more...