MINYAK DHOB MESIR


 Dhob adalah biawak pasir sejenis reptilia padang pasir yang hidup di atas darat. Ia hanya di dapati di negara yang mempunyai padang pasir seperti Mesir, Arab Saudi, Jordan dan lain-lain. Dhob hidup tanpa air, tidak akan bangkai, benda kotor atau daging seperti haiwan sejenis dengannya. Ia hanya makan pasir dan tumbuhan. Dhob hidup dengan binatang berbisa seperti kala jengking, lipan dan lain-lain. Mengikut kajian, Dhob mampu hidup 300 hingga 700 tahun. Insya-Allah. 

Kepala seperti penyu, ada insang, lidah seperti lidah manusia, ekor berduri seperti buaya, berjari 5, warna kulit bertukar mengikut waktu, bukan haiwan 2 alam dan menjadi lemah apabila terkena air, dan bertukar jantina setiap 2 bulan. Kekuatan dhob boleh diperhatikan melalui daya tahannya disembelih 2 hari/ lebih baru mati. Khasiat binatang hebat ini memang menakjubkan, tetapi itu semua bergantung kepada keizinan ALLAH. 

Minyak Dhab adalah minyak yang terkenal sejak berkurun lama. Ia digunakan secara meluas oleh masyarakat ARAB. Minyak ini diproses secara suci daripada haiwan Dhab yang terdapat dipadang pasir dan telah terbukti berkesan meningkat tenaga kelakian supaya kuat dan bertenaga. Selain ini minyak ini di gunakan untuk mengubati penyakit lenguh-lenguh sendi, lumpuh, sakit pinggang dan digunakan dalam urutan.

Selain itu juga, antara kelebihan dhab dari segi kesihatan ialah apabila di proses dijadikan minyak dimana ianya dapat meningkatkan kecergasan badan luaran dan dalaman, di jadikan ubat perangsang tenaga batin tradisional , mengubati penyakit lenguh-lenguh sendi, Memulihkan penyakit Lumpuh, menyembuhkan sakit pinggang dan sesuai dalam bidang urutan .

 
Minyak Dhab adalah minyak yang terkenal sejak berkurun lama. Ia digunakan secara meluas oleh masyarakat ARAB. Minyak ini diproses secara suci daripada haiwan Dhab yang terdapat dipadang pasir dan telah terbukti berkesan meningkat tenaga kelakian supaya kuat dan bertenaga. Selain ini minyak ini di gunakan untuk mengubati penyakit lenguh-lenguh sendi, lumpuh, sakit pinggang dan digunakan dalam urutan. Minyak ini di bawa khas dari Arab Saudi dan diproses dengan menggunakan barang yang berkualiti dan suci.

Selain itu juga, antara kelebihan dhab dari segi kesihatan ialah apabila di proses dijadikan minyak ianya dapat meningkatkan kecergasan badan luaran dan dalaman, di jadikan ubat perangsang tenaga batin tradisional , mengubati penyakit lenguh-lenguh sendi, memulihkan penyakit Lumpuh, menyembuhkan sakit pinggang dan sesuai dalam bidang urutan .Minyak Dhob 15ml : RM60.00 [FREE postage]
Kapsul Dhob  : RM35.00 [FREE Postage]
Kombo Set Minyak +Kapsul Dhob : RM95.00 RM85.00 [FREE Postage]

Khasiat Minyak Dhob
  Menguatkan Dan Memulihkan Tenaga Batin Lelaki
Meningkatkan fungsi seksual lelaki
Mendatangkan Selera Seks Lelaki 
Membesar Dan Menegangkan Zakar
Memperbaiki Peredaran Darah Pada Zakar; 
Menguatkan Regangan Zakar
Memaksimumkan Ereksi Zakar
Menghalang Urat Zakar Dimasuki Angin
Untuk Lelaki Lemah Tenaga Batin, 
Melambatkan ejakulasi

Urut Dari Pangkal Hingga Kepala Zakar Selama 10 Ke 15 Minit dan dibiarkan ia kering  sendiri Supaya Meresap Masuk Ke Dalam Zakar. Perlu Diamalkan Setiap Hari Insyaallah Zakar Akan Dapat Besar, Panjang Dan Kuat Selamanya

Diamalkan Urut 2 Kali Seminggu Dari Pangkal Ke Kepala Zakar Akan Meningkatkan Kelazatan Ketika Berjimak
 
Khasiat tambahan minyak Dhab

Disapu Dan Diurut Pada Bahagian Pesakit Lumpuh, Stroke-Merawat urat saraf dan sendi -Sakit tengkuk -Sakit bahu -Sakit belakang -Sakit pinggang -Sakit tangan -Sakit siku -Sakit lutut -Sakit kaki -Sakit dalam buku lali -Sakit dalam tumit kaki -Sakit dalam tapak kaki -Kebas kaki tangan -Sengal kaki tangan -Lenguh kaki tangan -Tersalah urat/patah -Terseliuh/terkehel

Mengapa perlunya MINYAK DHAB?

Minyak dhab terdapat bahan bahan mineral dan vitamin untuk pemulihan urat saraf. Bahan bahan sokongan terdiri daripada minyak zaitun mempunyai kandungan vitamin E yang berfungsi membaiki sel sel kulit. Manakala sifat lemak kambing gurun yang kami campurkan kedalam minyak ini berfungsi untuk mengembangkan salur darah supaya lendir lendir yang tersumbat dapat dihilangkan semasa proses urutan. Kerana keberkesanannya, minyak dhab merupakan salah satu item yang 'wajib' ada bagi pasangan suami isteri atau satu keluarga. 

Read more...